В актовій залі Бершадської міської ради 13 грудня 2018 року о 14 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І.

Будуть розглядатися питання: 

  1. Про надання згоди про прийняття на баланс Бершадської міської ради основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.
  2. Про програму соціально-економічного і культурного розвитку м. Бершадь на 2019 рік.
  3. Про внесення змін до рішення 24 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 06.06.2013року «Про затвердження розрахунків нормативної грошової оцінки земель населеного пункту по Бершадській міській раді».
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (на умовах оренди) в м. Бершадь.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (на умовах оренди) в м. Бершадь.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (на умовах оренди) в м. Бершадь.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в м. Бершадь.
  8. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  9. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  10. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на правах постійного користування землею в м. Бершадь.
  11. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка виставляється на земельні торги, та затвердження умов продажу.
  12. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м. Бершадь.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  14. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (на умовах оренди) в м. Бершадь.
  17. Різне