Комунальний заклад «Бершадська бібліотека » запрошує ознайомитися із книжково-ілюстративна виставка «Доброволець – це поклик серця», яка експонується на абонементі з обслуговування юнацтва

Виставка організована з нагоди  Дня українського добровольця , включає матеріали, які прославляють звитягу та героїзм захисників України. ЇЇ мета .– сприяти подальшому зміцненню патріотичного духу громадян України, популяризувати подвиг захисників України, підвищувати увагу суспільства до учасників добровольчих формувань та підтримувати ініціативи громадськості у цьому напряму.

З 2017 року 14 березня  в Україні  відзначається  День українського добровольця. Цю дату вибрали не випадково, оскільки саме цього дня у 2014-му розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п'ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці на Київщині.

День добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист її суверенітету і територіальної цілісності. Сьогодні багато добровольців захищають  незалежність та цілісність України в боротьбі з загарбником. Своїми героїчними вчинками, мужністю, жертовністю, хоробрістю  вони доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Ольга ДАШКІВСЬКА

                                                   Бібліотекар абонементу з обслуговування юнацтва

                                                                                     КЗ «Бершадська бібліотека»