Баскетбольні вершини!

Протягом цьогорічних змагань Гімназіади серед учнів ЗЗСО Вінницької області баскетболісти Бершадської громади відзначилися неймовірними досягненнями. Любителів цієї гри збільшилося в декілька разів.

Особливих успіхів досягла команда юних баскетболістів Бершадського ліцею. Зарічанський Назар, Хахалина Артем, Ожога Денис, Ратушняк Микола під керівництвом тренера, учителя фізичної культури Віталія Михайловича Слівінського здобули перемог у територіальному та районному етапі змагань.

Підсумком були фінальні змагання Вінницької області з баскетболу 3×3, в яких брали участь команди семи районів. Гайсинський район на цих змаганнях представляли юні баскетболісти Бершадського ліцею та завдяки великому досвіду та професійному підходу тренера, досягли неймовірних успіхів. Обігравши команду Жмеринського району з рахунком 10:3 та команду Хмільницького району 4:3, бершадчани вийшли до суперфіналу, де зустрілися з фаворитами змагань, баскетболістами Вінницького району.

Стратегічний підхід та неймовірна командна робота забезпечили їм ІІ місце в обласних змаганнях, а гра вразила не лише уболівальників, а й обласних експертів у світі баскетболу.

Успіхи команди відображають величезний труд і пристрасть кожного гравця, а також безмежну енергію і вміння тренера, він не лише вчить своїх підопічних техніці гри, а й надихає до нових перемог. Їхні досягнення є прикладом та свідчать про те, що відданість, праця та цілеспрямованість допомагають досягти найбільших висот.