Памʼять про Героїв жива, допоки ми памʼятаємо…

Сьогодні у Великокиріївській гімназії відбулася лінійка-реквієм «Памʼять жива!» в честь  Героя - захисника Непотрібного Юрія Васильовича. У скорботному мовчанні вишикувались учні й вчителі, мати Юрія - Непотрібна Явдокія Пилипівна, дружина Непотрібна Надія Миколаївна, донька Вероніка та брат Непотрібний Володимир Васильович.
Рідні Юрія Васильовича в памʼять про Захисника подарували Великокиріївській гімназії якісне професійне музичне обладнання та телевізор, про які вони тільки могли мріяти. Це велика жертовність, любов та патріотизм. Слова подяки рідним висловили начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Тартачна О.М. та директор гімназії Соколюк Т.А.. В знак глибокої поваги до Героя та його рідних, учні та вчителі будуть берегти і шанувати цей неоціненний вклад рідних Юрія у розвиток гімназії та наших майбутніх поколінь.
Допоки ми живі, житиме і пам’ять про наших героїв - справжніх патріотів, які стали до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну, віддавши найдорожче, що мали, - своє життя. Вшанування їх пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв. Нехай наша пам'ять буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради перемоги справедливості пожертвував собою.

Слава Україні! Героям Слава!